fbpx

Marvel Avengers Campus

Marvel Avengers Campus dompelt bezoekers onder in de epische avonturen van superhelden. Hier kunnen gasten zich aansluiten bij hun favoriete Marvel-helden en -heldinnen terwijl ze de krachten bundelen tegen boosaardige schurken. Het is een plek vol actie, innovatie en grenzeloze mogelijkheden voor fans van het Marvel-universum.

Over Marvel Avengers Campus

Avengers Campus brengt de fascinerende wereld van Marvel-superhelden tot leven. Sinds de opening in juni 2021 kwamen gasten van over de hele wereld hun favoriete superhelden helpen. Maar laten we eens teruggaan in de tijd om de geschiedenis van Marvel in Disney-parken te verkennen.

De samenwerking tussen Disney en Marvel begon lang voordat Marvel Avengers Campus werd geopend. Een van de vroegste Marvel-attracties was The Amazing Adventures of Spider-Man, geopend in Universal’s Islands of Adventure in Florida in 1999. Disney’s eigen Marvel-avontuur begon met de opening van Iron Man Experience in Hong Kong Disneyland in 2017. Deze attractie betekende het begin van een toenemende aanwezigheid van Marvel in de parken.

In 2019 lanceerde Disney Guardians of the Galaxy – Mission: Breakout! in Disney California Adventure Park in Californië als onderdeel van een eerste reeks aan Marvel-uitbreidingen. Deze attractie, gevestigd in het voormalige Tower of Terror-gebouw, was een groot succes.

Marvel Avengers Campus in Disneyland Parijs is het eerste Marvel-themagebied in Europa en een welkome toevoeging aan het Walt Disney Studios Park. Het brengt een indrukwekkende line-up van Marvel-personages tot leven in een omgeving die rechtstreeks uit de stripboeken lijkt te zijn gesprongen. Bezoekers kunnen er genieten van interactieve attracties zoals Spider-Man W.E.B. Adventure, waar ze hun web-schietvaardigheden kunnen testen, en er zijn ook tal van ontmoetingen met Marvel-helden, variërend van Spider-Man en Iron Man tot Black Widow en Ant-Man. Gasten kunnen zelfs trainen met de Dora Milaje en meevechten met de strijders uit Wakanda.

© Disney

Attracties

Stap rechtstreeks in de actie! Je favoriete superhelden wachten je op in spannende attracties die je meenemen op een reis vol actie en opwinding. Van epische gevechten tot spectaculaire avonturen, Avengers Campus is de ultieme bestemming voor fans van het Marvel-universum. Durf jij de uitdaging aan te gaan en deel te nemen aan deze onvergetelijke attracties? Je staat op het punt enkele van ’s werelds machtigste helden te ontmoeten en deel uit te maken van hun avonturen!

© DLP Explorers

Avengers Assemble: Flight Force

In Avengers Assemble: Flight Force nemen Iron Man en Captain Marvel je mee op een opwindende missie waarbij je als een superheld door de lucht vliegt en samenwerkt met de Avengers om de wereld te redden.

Marvel Avengers Campus - © DLP Explorers

Spider-Man W.E.B. Adventure

Werk samen met Spider-Man om op hol geslagen Spider-Bots te verslaan. Stap aan boord van een W.E.B. Slinger-voertuig, schiet webben af en vang de bots voordat ze de Campus vernielen.

Shows

Durf jij je aan te sluiten bij de Avengers? Dans met Star-Lord en Gamora tijdens een epische dance-off in Guardians of the Galaxy: Dance Challenge! Train met Generaal Okoye en ontdek de geheimen van de Dora Milaje in Warriors of Wakanda. En houd je ogen open, want Black Widow, Black Panther en Spider-Man bereiden zich voor op een gevecht tegen het kwaad in Avengers Unite! Ervaar bovendien de buitengewone kracht en behendigheid van Spider-Man terwijl hij over de daken slingert in The Amazing Spider-Man! Deze shows voeren je mee naar het hart van het Marvel-universum, waar actie, avontuur en heldendaden op je wachten. Ben je er klaar voor?

© Disney

Heroic Welcome

De superhelden staan dagelijks klaar rond de Quinjet om nieuwe rekruten te verwelkomen. Ben jij klaar om je bij hen aan te sluiten?

© Disney

Guardians of the Galaxy: Dance Challenge!

Dans met Star-Lord en Gamora tijdens een epische dance-off en ontdek of jij het in je hebt om een Guardian of the Galaxy te worden.

© Disney

Warriors of Wakanda

Train met Generaal Okoye en leer de vijf principes van de Dora Milaje, de strijders uit Wakanda. Doe mee aan kracht- en vaardigheidstrainingen en leer speciale vechttechnieken.

© Disney

Avengers Unite!

Black Widow, Black Panther en Spider-Man bereiden zich voor op een gevecht met Taskmaster en huurlingen. De Avengers staan altijd paraat om het kwaad te bestrijden.

© Disney

The Amazing Spider-Man!

Bewonder de buitengewone kracht en behendigheid van Spider-Man terwijl hij over de daken rent, springt en slingert.

Ontmoetingen

Ontmoet iconische Marvel-personages als Groot, Iron Man en Spider-Man terwijl ze de wereld proberen te redden van boosaardige schurken. Maak je klaar voor epische ontmoetingen vol actie en avontuur met de superhelden die je alleen hier kan tegenkomen.

© DLP Explorers
© DLP Explorers

Restaurants

Stap binnen in een van de restaurants op Avengers Campus en sprokkel de nodige energie om de krachten van het kwaad te bestrijden. Geniet er van heerlijke maaltijden die rechtstreeks uit het Marvel-universum lijken te komen.

PYM Kitchen

Buffet restaurant

© DLP Explorers

Stark Factory

Counterservice

© DLP Explorers

Super Diner

Counterservice

© DLP Explorers

WEB Food Truck

To-go

© DLP Explorers

FAN-tastic Food Truck

To-go

Ontdek ook

Ontdek ook de andere meeslepende themalanden: Front Lot, Production Courtyard, Toon Studio en Worlds of Pixar. Elk land biedt unieke avonturen en betoverende ervaringen, waardoor gasten van de ene verrassing in de andere vallen tijdens hun bezoek aan Walt Disney Studios Park.

Front Lot verwelkomt bezoekers op een filmische reis, omringd door klassieke architectuur en glinsterende fonteinen.

Production Courtyard neemt bezoekers mee naar de wereld van filmproductie en creativiteit.

Toon Studio brengt de animatiewereld tot leven en neemt bezoekers mee op reis door de klassiekers onder de tekenfilms.

Worlds of Pixar viert de geliefde Pixar-films. De magie komt tot leven in deze wereld voor gasten van alle leeftijden.

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL