fbpx

Themalanden

In Walt Disney Studios Park reis je door enkele van de meest geliefde verhalen van Disney, Pixar en Marvel. Verken de vijf unieke themalanden, elk met zijn eigen charme en avonturen die wachten om ontdekt te worden. Stap binnen in de fantasierijke wereld van films!

Front Lot

Front Lot verwelkomt bezoekers met een grandioze entree die doet denken aan de gouden eeuw van Hollywood. Hier begint de filmische reis, omringd door klassieke architectuur en glinsterende fonteinen.

© DLP Explorers

Production Courtyard neemt bezoekers mee naar de wereld van filmproductie en creativiteit. Ontdek de geheimen achter enkele van de meest geliefde Disney-films en verken iconische sets en decors. Hier wordt de kunst van het filmmaken ten volle gevierd.

Toon Studio brengt de animatiewereld tot leven in kleurrijke en vrolijke avonturen. Dit levendige gebied is de thuisbasis van geliefde Disney-personages en neemt bezoekers mee op reis door de klassiekers onder de tekenfilms.

Op Marvel Avengers Campus beleef je de epische avonturen van superhelden. Hier kunnen gasten zich aansluiten bij hun favoriete Marvel-helden en -heldinnen terwijl ze de krachten bundelen tegen boosaardige schurken. Bereid je voor op een bezoek vol actie op deze innovatieve campus.

Worlds of Pixar viert de memorabele wereld van de geliefde Pixar-films. Je komt er terecht in kleurrijke avonturen en loopt er iconische personages tegen het lijf. Breng de magie van Pixar tot leven in deze wereld voor gasten van alle leeftijden.

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL