fbpx

Shows & Parades

Betreed de schitterende wereld van entertainment in het Walt Disney Studios Park. Ervaar de Broadway-waardige show Mickey and the Magician, laat je meevoeren naar Arendelle op de melodieën van Frozen: A Musical Invitation en sta je favoriete superhelden bij op Marvel Avengers Campus. Maak je klaar voor een dag vol onvergetelijke voorstellingen!

© DLP Explorers

Mickey and the Magician

Beleef de magie van Mickey and the Magician, de wervelende show voor het hele gezin waarin Mickey Mouse zijn toverkunsten vertoont en klassieke Disney-verhalen tot leven brengt.

Begeef je op een overweldigende reis door de werelden van Toy Story, Coco, Up, Monsters, Inc. en Finding Nemo, en ontdek, ondersteund door een live orkest, de kracht van ware vriendschap.

Beleef de magie van Disney Junior Dream Factory, waar de jongsten van het gezin een betoverende reis maken met hun favoriete Disney Junior-vrienden.

Tijdens Frozen: A Musical Invitation ga je samen met je favoriete Frozen-personages op weg doorheen Arendelle in een muzikaal avontuur.

Stitch Live! is een interactieve, humoristische voorstelling waarbij je kan praten en lachen met het ondeugende blauwe vriendje van Lilo.

De superhelden staan dagelijks klaar rond de Quinjet om nieuwe rekruten te verwelkomen. Ben jij klaar om je bij hen aan te sluiten?

Dans met Star-Lord en Gamora tijdens een epische dance-off en ontdek of jij het in je hebt om een Guardian of the Galaxy te worden.

Train met Generaal Okoye en leer de vijf principes van de Dora Milaje, de strijders uit Wakanda. Doe mee aan kracht- en vaardigheidstrainingen en leer speciale vechttechnieken.

Black Widow, Black Panther en Spider-Man bereiden zich voor op een gevecht met Taskmaster en huurlingen. De Avengers staan altijd paraat om het kwaad te bestrijden.

Bewonder de buitengewone kracht en behendigheid van Spider-Man terwijl hij over de daken rent, springt en slingert.

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL