fbpx

Toekomstplannen Disneyland Parijs

“We’re very excited about the future of Disneyland Paris and continue to invest in its long-term success. The transformative expansion will add even more beloved characters and storytelling, elevating the guest experience and driving new opportunities for tourism in this dynamic region.”
Robert A. Iger, voorzitter en CEO van The Walt Disney Company

Een nieuw tijdperk

Ontdek hier de veelbelovende toekomst van Disneyland Parijs, dat een reeks transformaties ondergaat. De komende tijd zal het resort investeren in enkele langverwachte verbeteringen zoals de overkapping van wachtrijen bij befaamde attracties, waaronder Peter Pan’s Flight en Tower of Terror. Bovendien zullen twee nieuwe franchises, Frozen en Winnie de Poeh, geïntegreerd worden in Le Pays des Contes de Fées.

Voor het Walt Disney Studios Park werd een ambitieus meerjarenplan opgesteld, waarbinnen het bouwen van World of Frozen, Adventure Way, Adventure Bay en de vernieuwing van Studio 1 en het theaterdistrict uitgewerkt zullen worden.

Ook Disney Village, het kloppende centrum van winkels, restaurants en entertainment, ondergaat momenteel een grootschalige transformatie. Dit centrale knooppunt tussen de parken en hotels belooft een verfijnde en onvergetelijke ervaring te bieden aan gasten van alle leeftijden. Deze herinrichting is niet alleen een weerspiegeling van de voortdurende evolutie van Disneyland Parijs, maar ook een belofte van tijdloze magie en hedendaags plezier.

De Disney Hotels, hoeders van comfort en elegantie, worden ook verder verfijnd. Zo onderging het Disneyland Hotel de voorbije jaren een koninklijke renovatie, waarbij het bieden van een extra luxueus verblijf centraal stond. Gasten kunnen er nu genieten van een panoramisch uitzicht op Disneyland Parijs vanuit de gerenoveerde kamers. Een beloftevolle toekomst onthult zich in elk facet van het resort, waar de bezoeker wordt uitgenodigd om te genieten van de meest gedenkwaardige en verfijnde ervaringen.

Walt Disney Studios Park

Het Walt Disney Studios Park onthult een meerjarenplan vol vernieuwingen. Na de opening van Marvel Avengers Campus wordt er hard gewerkt aan het nieuwe World of Frozen en Adventure Bay, terwijl de renovatie van Studio 1 en het Theater District in volle gang zijn. Ook de wachtrij van de iconische Tower of Terror wordt overkapt. Disney’s toewijding aan innovatie en gastvrijheid komt tot leven in deze ambitieuze plannen, waardoor bezoekers nog comfortabeler zullen kunnen genieten van hun bezoek aan het park. Ontdek hier de toekomst van het Walt Disney Studios Park, waar de bekendste films tot leven komen.

World Premiere - © Disney

2024 – 2025

Verwachte opening in 2025

Disneyland Parijs maakt zich klaar voor de toekomst met een naamswijziging voor het Walt Disney Studios Park. Zodra World of Frozen opent, zal het park officieel Disney Adventure World heten.

Disneyland Park

Ontdek de toekomst van het Disneyland Park! Van een overkapping bij Peter Pan’s Flight tot het overdekte terras bij Casey’s Corner, ook hier wordt hard gewerkt aan een verbeterde gastenervaring. In 2024 worden ook Frozen en Winnie de Poeh toegevoegd aan Le Pays des Contes de Fées.

Disney Village

Disney Village staat aan de vooravond van een grootschalige transformatie. Het economisch centrum van het resort maakt zich op voor een gedaanteverwisseling. De metamorfose is een cruciale stap in de voortdurende evolutie van Disneyland Parijs en belooft een onvergetelijke ervaring te bieden aan gasten van alle leeftijden. Laten we samen een kijkje nemen in de toekomst van Disney Village.

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL