fbpx

Disneyland Pass

Ontdek de voordelen van de Disneyland Pass, de jaarkaarten voor frequente bezoekers. Dankzij de drie formules kan je kiezen voor het abonnement dat perfect past bij jouw wensen.

Voordelen

Overweeg je Disneyland Parijs regelmatig te bezoeken? Ontdek dan de voordelen van de Disneyland Pass, ideaal voor frequente bezoekers die het resort minimaal twee keer per jaar bezoeken. Met drie varianten, Bronze, Silver en Gold (voorheen Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity), biedt Disneyland Parijs verschillende opties met diverse kortingen en privileges.

De Bronze-jaarkaart biedt je 170 dagen per jaar toegang tot de parken. Deze basisformule biedt geen korting in de boetieks en restaurants, en geeft houders ook geen recht op de extra Magic Time. Belangrijk om te weten is dat bij het eerste bezoek met een Bronze-jaarkaart geen directe reservering voor twee opeenvolgende dagen mogelijk is. Pas na het binnengaan van de parken op dag 1 kan dag 2 worden gereserveerd. Voor alle jaarkaarten geldt dat toegang tot de parken, mits reservering, op zijn vroegst mogelijk is vanaf de dag na aanschaf.

De Disneyland Pass Bronze is voornamelijk bedoeld voor de lokale Franse bevolking. Internationale gasten worden aangemoedigd om te kiezen voor de Silver- en Gold-varianten, die een breder scala aan voordelen bieden. Bekijk het volledige overzicht met prijzen vanaf 19 juli 2023 voor meer details en klik op de gewenste jaarkaart voor specifieke informatie.

Disneyland Passen

Disneyland Pass Bronze

€289,-

per jaar

Disneyland Pass Silver

€499,-

per jaar

Disneyland Pass Gold

€699,-

per jaar

Pop-Up Surprises

Tijdens de Pop-Up Surprises in het Disneyland Park krijgen jaarkaarthouders de kans om talrijke Disney-figuren te ontmoeten, inclusief zeldzame exemplaren. Dit exclusieve evenement, dat enkel toegankelijk is voor Disneyland Pass- en Annual Pass-houders, biedt regelmatig de mogelijkheid tot bijzondere ontmoetingen. Elke jaarkaarthouder, ongeacht de aangekochte formule, kan deelnemen aan de Pop-Up Surprises.

Voor deelname is voorafgaande registratie op het gebruikelijke boekingsplatform vereist, zonder extra kosten. Kies eenvoudig het gewenste tijdslot op een geschikte datum tijdens het registratieproces. Jaarkaarthouders mogen maximaal drie gasten uitnodigen, op voorwaarde dat zij ook jaarkaarthouders zijn. Vergeet niet om je toegang tot het Disneyland Park te reserveren volgens de normale procedure.

Het voormalige Bureau des Pass Annuels in het Disneyland Park, momenteel omgebouwd en hernoemd tot Disneyland Pass Corner, is de locatie voor deze speciale ontmoetingen. Hoewel er geen PhotoPass-fotograaf aanwezig is, kunnen bezoekers er hun eigen foto’s maken. Een waardevolle toevoeging aan de voordelen van de nieuwe jaarkaarten.

Exclusieve events

Jaarkaarthouders van Disneyland Parijs krijgen ook na sluiting van Disneyland de mogelijkheid om rond te dwalen in hun favoriete park tijdens de exclusieve AP Nights. Deze evenementen, waaronder Christmas Night, Villainous Night en Aventures Soiree, bieden jaarkaarthouders unieke en beperkte toegang tot speciale activiteiten en entertainment. Een bijzondere kans om hun Disneyland-ervaring te verrijken.

Informatie over de AP Nights krijg je vanzelf in je mailbox wanneer je in het bezit bent van een Disneyland Pass, maar hou zeker ook de Instagram-pagina @disneylandpassdlp in de gaten voor het laatste nieuws.

Veelgestelde vragen

Disneyland Parijs biedt jaarpassen aan in drie formules, Bronze, Silver en Gold. Voorheen stonden deze bekend als Discovery, Magic Flex, Magic Plus, en Infinity.

Jaarpashouders genieten diverse voordelen, waaronder kortingen op merchandise en restaurants en exclusieve toegang tot speciale evenementen zoals AP Nights.

Jaarpashouders kunnen zich registreren voor Pop-Up Surprises via het gebruikelijke boekingsplatform. Registratie is kosteloos en vereist voorafgaande selectie van een tijdslot.

Ja, jaarpashouders mogen maximaal drie gasten uitnodigen, op voorwaarde dat ook zij jaarpashouders zijn.
Nee, deelname aan Pop-Up Surprises vereist geen extra kosten voor jaarpashouders.

Jaarpashouders kunnen toegang tot het Disneyland Park reserveren op de officiële website van Disneyland Parijs.

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL