fbpx

Disney Premier Access

Disney Premier Access biedt snelle toegang tot populaire attracties voor maximale beleving.

Hoe werkt Disney Premier Access?

Met Disney Premier Access en Disney Premier Access Ultimate geniet je zonder wachtrij van de leukste attracties. Met Disney Premier Access profiteer je bij geselecteerde populaire attracties van een speciale snelle rij. Houd er echter rekening mee dat de aankoop geen garantie biedt op onmiddellijke toegang, omdat de beschikbaarheid beperkt is.

Voor de ultieme flexibiliteit is er Disney Premier Access Ultimate. Hiermee kan je bij elke beschikbare attractie één keer gebruikmaken van de snelle rij, zonder gebonden te zijn aan vaste tijdsloten. Deze handige snelpas koop je eenvoudig bij het boeken van je Disney-trip via de website, in de officiële app of telefonisch via de vakantie-experts van Disneyland Parijs.

Toon eenvoudig je QR-code in de app bij de speciale snelle ingang van de attractie en geniet zonder wachtrij van de leukste attracties.

Keuzevrijheid voor snellere toegang

Kies flexibiliteit of een specifieke attractie, ontloop wachtrijen in stijl.

Disney Premier Access One

Disney Premier Access Ultimate

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL