fbpx

Disney PhotoPass

Leg onvergetelijke momenten vast met de Disney PhotoPass. Bekijk, koop en download eenvoudig foto’s in hoge resolutie, gemaakt door Disney-fotografen.

Herinneringen maken met Disney PhotoPass+ en Magic Shots

Disney PhotoPass+ biedt je de kans om al je memorabele momenten vast te leggen. Met de PhotoPass+ verzamel je moeiteloos elke foto van jezelf en je groep, gemaakt door Disney-fotografen of in een van de attracties. Laat je PhotoPass+ scannen door een fotograaf of bij de attractie-uitgang en bewaar al je foto’s op één handige kaart.

Bestel je PhotoPass+ bij het boeken van een arrangement of koop hem tijdens je bezoek in geselecteerde boetieks. De kaart blijft 10 dagen geldig vanaf de aankoopdatum en alle foto’s zijn een jaar lang beschikbaar om te downloaden.

Maak je foto’s nog specialer met Magic Shots by Disney PhotoPass™. Deze hotspots bieden je de kans om unieke foto’s te maken met je favoriete Disney Figuren.

Koop je Disney PhotoPass+ en geniet van een jaar lang downloadbaar plezier met je mooiste herinneringen.

Ontmoet de Disney Figuren

Ervaar betoverende ontmoetingen met Disney Figuren in Disneyland Parijs, en vereeuwig jullie kostbare moment met handtekeningen en foto’s.

© Disney

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL