fbpx

TOGETHER: a Pixar Musical Adventure

Begeef je op een overweldigende reis door de werelden van Toy Story, Coco, Up, Monsters, Inc. en Finding Nemo, en ontdek, ondersteund door een live orkest, de kracht van ware vriendschap.

Over TOGETHER: a Pixar Musical Adventure

Als onderdeel van de 30e verjaardag van Disneyland Parijs werd op 15 juli 2023 TOGETHER: A Pixar Musical Adventure geïntroduceerd in het Walt Disney Studios Park. Deze 30-minuten durende Broadway-show biedt een boeiende, ongeziene ervaring. Het Studio Theater, dat voorheen gebruikt werd voor ontmoetingen met Disney Figuren, werd volledig vernieuwd om gasten optimaal onder te dompelen in de wondere wereld van Pixar.

De musical, die ondersteund wordt door een live orkest, bestaat uit vijf verschillende scènes, elk geïnspireerd door bekende Pixar-films. De productie belicht niet alleen enkele van de meest geliefde personages uit het Pixar-universum, maar introduceert ook voor het eerst karakters uit Monsters & Co in Parijs.

Om zeker te zijn van een plaats bij deze immens populaire voorstelling, kunnen bezoekers op voorhand een plaats reserveren via de officiële app of website van Disneyland Parijs. Uiteraard is deze unieke show ook gratis toegankelijk. Bezoekers wordt aangeraden het programma vooraf te raadplegen en tijdig aanwezig te zijn.

TOGETHER: a Pixar Musical Adventure - © Disney

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL