fbpx

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

Ervaar het spectaculaire The Lion King: Rhythms of the Pride Lands, een originele musical die het tijdloze verhaal van The Lion King tot leven brengt aan de hand van zang, dans en indrukwekkende acrobatiek.

Over The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

Zet je schrap voor een spectaculaire musical en ervaar The Lion King zoals nooit tevoren. Zing en dans mee met Rafiki, Simba, Timon, Pumbaa, Nala, Mufasa en Scar in deze gloednieuwe, exclusieve theatershow die meedeint op het ritme van bonzende trommels en betoverende ritmes.

Speciaal voor de gelegenheid werd het oude Chaparral Theater in Frontierland afgebroken en heropgebouwd als het ‘Frontierland Theater’, voorzien van de nieuwste technologische snufjes, zoals geavanceerde projectiemogelijkheden. Deze nieuwe technologie maakt de show een must-see voor iedere bezoeker van het resort.

Toegang tot de voorstelling is inbegrepen in elk toegangsticket voor het Disneyland Park. Wie echter zeker wil zijn van een plaats, kan op voorhand een ticket kopen via de officiële app of website van Disneyland Parijs.

Laat je meeslepen door een nooit eerder vertoonde, 30-minuten durende voorstelling op het grootste podium van Disneyland Parijs, waarin dansers, acrobaten en zangers de muzikale pracht van deze beroemde Disney-film tot leven brengen.

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show - © DLP Explorers

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL