fbpx

Stitch Live!

Stitch Live! is een interactieve, humoristische voorstelling waarbij je kan praten en lachen met het ondeugende blauwe vriendje van Lilo.

Over Stitch Live!

In het Walt Disney Studios Park nodigt Stitch je uit voor een unieke interactieve ervaring waarin je het ondeugende blauwe vriendje van Lilo kan ontmoeten. Tijdens de show kunnen bezoekers rechtstreeks communiceren met Stitch via real-time animatie. Deze vernieuwende technologie biedt een humoristische en onverwachte ervaring. Of je nu vragen stelt of met hem meezingt, Stitch zal altijd reageren!

De show is zowel beschikbaar in het Frans als in het Engels. Bezoekers kunnen ter plaatse de showtijden raadplegen en hun bezoek plannen, zodat ze deze onvergetelijke ervaring zeker niet missen.

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL