fbpx

Mickey and the Magician

Ervaar nog tot 30 september de magie van Disney Electrical Sky Parade, een kleurrijk luchtspektakel boven het Kasteel van Doornroosje!

Over Mickey and the Magician

In het Walt Disney Studios Park volgt Mickey Mouse een opleiding tot tovenaar tijdens een meeslepende voorstelling die de toeschouwers meeneemt op een boeiende reis door de betoverende wereld van Disney. De geliefde muis staat centraal in deze unieke productie, waarin hij begeleid wordt door enkele van de meest iconische Disney-personages.

De show combineert indrukwekkende live-optredens met innovatieve technologieën en speciale effecten, waardoor een dynamisch en visueel aantrekkelijk spektakel ontstaat. Op zijn reis ontmoet Mickey geliefde Disney Figuren zoals de Geest uit Aladdin, Belle en het Beest en vele anderen, die samen met hem een onvergetelijk avontuur beleven.

Deze voorstelling voor het hele gezin omvat indrukwekkende choreografieën en tal van Disney-klassiekers. Het verhaal, doordrenkt met emotie en spanning, biedt een vernieuwende kijk op bekende Disney-verhalen.

Bezoekers van de show worden aangeraden om vooraf het programma te raadplegen en op tijd aanwezig te zijn. De voorstelling is een uitstekende toevoeging aan het entertainmentaanbod van het Walt Disney Studios Park en biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen die de wonderlijke wereld van Disney wil verkennen.

Mickey and the Magician - © DLP Explorers

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL