fbpx

Frozen: A Musical Invitation

Tijdens Frozen: A Musical Invitation ga je samen met je favoriete Frozen-personages op weg doorheen Arendelle in een muzikaal avontuur.

Over Frozen: A Musical Invitation

In het Walt Disney Studios Park komt de wereld van Frozen tot leven in Frozen: A Musical Invitation. Deze interactieve voorstelling biedt bezoekers de kans om zich onder te dompelen in het betoverende universum van de populaire Disney-film.

De voorstelling wordt opgevoerd in het Animation Celebration-theater, dat is omgevormd tot het koninkrijk Arendelle. Hier kunnen bezoekers de personages uit Frozen, Elsa, Anna, Olaf, Sven en Kristoff, ontmoeten en deelnemen aan een unieke muzikale ervaring. Tijdens deze interactieve show vormen de bezoekers een deel van het verhaal en worden ze uitgenodigd om mee te zingen met bekende liedjes uit de film.

De show biedt een boeiende mix van live-entertainment en audiovisuele effecten, waardoor bezoekers volledig ondergedompeld worden in de betoverende wereld van Frozen. De betrokkenheid van gasten bij het verhaal maakt de voorstelling een aantrekkelijke keuze voor families met kinderen en fans van de film.

Frozen: A Musical Invitation wordt meermaals per dag opgevoerd, telkens op specifieke momenten. Het is raadzaam om de actuele showtijden te raadplegen bij het plannen van een bezoek aan Arendelle.

© DLP Explorers

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL