fbpx

Disney Stars on Parade

Disney Stars on Parade is een kleurrijke en betoverende optocht vol geliefde Disney-personages en spectaculaire praalwagens, die bezoekers meeneemt op een onvergetelijke reis door de wereld van Disney-verhalen.

Over Disney Stars on Parade

Disney Stars on Parade is een levendige en opwindende optocht die de straten van het park verandert in een kleurrijk schouwspel vol entertainment en geliefde personages. Deze parade, die dagelijks door het park trekt, belicht de rijke diversiteit van de Disney-verhalen op een dynamische manier.

Met indrukwekkende praalwagens en kostuums komen iconische Disney-figuren tot leven en nemen ze de bezoekers mee op een visuele reis door de betoverende wereld van Disney. Dankzij een mix van nostalgische en nieuwe personages biedt de parade een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

De opgewekte muziek en choreografie van de parade maken dat toeschouwers er de tijd van hun leven hebben. Met zorgvuldig geplande routes en tijden, kan men strategische plekken kiezen om optimaal te genieten.

Voor degenen die op zoek zijn naar een ontmoeting met dat ene personage, biedt de parade een geweldige gelegenheid. Sommige praalwagens bevatten specifieke Disney-helden, waardoor bezoekers de kans krijgen om een glimp op te vangen van hun geliefde karakters.

Of je nu de kleurrijke optocht wil bewonderen, wil genieten van de aanstekelijke muziek of hoopt op een ontmoeting met je favoriete Disney Figuren, de parade voegt een levendige dimensie toe aan je bezoek aan het Disneyland Park en is een niet te missen evenement voor alle bezoekers.

Disney Stars on Parade - © DLP Explorers

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL