fbpx

Disney Junior Dream Factory

Beleef de magie van Disney Junior Dream Factory, waar de jongsten van het gezin een betoverende reis maken met hun favoriete Disney Junior-vrienden.

Over Disney Junior Dream Factory

Ontdek hoe dromen werkelijkheid worden in de muzikale show Disney Junior Dream Factory in Studio D, gelegen in het Walt Disney Studios Park. Reis mee met Mickey en Minnie en assisteer hen, samen met Fancy Nancy Clancy, Vampirina, en Timon, om de fantastische dromenfabriek in werking te stellen. Beleef een fantastische ervaring van ongeveer 20 minuten, gevuld met magische liedjes en dans, waarbij je een essentiële rol speelt in het herstellen van de machines.

De monteurs van de dromenfabriek hebben gemerkt dat de belangrijkste elementen opraken. Ze zitten met de handen in het haar, maar gelukkig kan jij hen helpen! Werk samen met de monteurs, Mickey en Minnie, Fancy Nancy Clancy, Vampirina en Timon om de ontbrekende elementen aan te vullen. Terwijl je vrolijk meezingt en meedanst, komt de wonderbaarlijke dromenfabriek weer tot leven in een memorabel spektakel.

Disney Junior Dream Factory wordt opgevoerd in het gloednieuwe Studio D-theater, geopend op 1 juli 2021. Deze locatie, gelegen aan La Place des Stars, verwelkomt bezoekers in een modern decor in ware steampunk-stijl. De show, die op twee verdiepingen gespeeld wordt, is de opvolger Disney Jr. – Live on Stage. Controleer de beschikbare showtijden en talen ter plaatse voor een onvergetelijke interactieve ervaring vol muziek en dans.

© Disney

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL