fbpx

Disney Electrical Sky Parade

Ervaar nog tot 30 september de magie van Disney Electrical Sky Parade, een kleurrijk luchtspektakel boven het Kasteel van Doornroosje!

Over Disney Electrical Sky Parade

Beleef vanaf 8 januari 2024 Disney Electrical Sky Parade, een gloednieuwe en kleurrijke droneshow die elke avond plaatsvindt boven het majestueuze kasteel van Doornroosje. Dit prachtige schouwspel verlicht de nachtelijke hemel tijdens Disney Symphony of Colours en is doordrenkt met nostalgie, geïnspireerd door de tijdloze charme van Disney Electrical Parade. Ervaar dit betoverende spektakel dagelijks, voorafgaand aan de avondshow Disney Dreams!

De parade blijft schitteren tot en met 30 september 2024. Laat je verwonderen en geniet van deze unieke toevoeging aan de betoverende wereld van Disneyland Parijs. De magie van deze parade, met zijn lichtgevende drones die gracieus door de lucht zweven, biedt een unieke ervaring die de harten van jong en oud zal veroveren.

Disney Electrical Sky Parade - © DLP Explorers

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL