fbpx

Shows & Parades

Beleef ongeëvenaard entertainment in Disneyland Parijs met spectaculaire shows en parades. Van meeslepende musicals tot interactieve ontmoetingen, elke ervaring brengt de magie van Disney tot leven.

Disneyland Park

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show - © DLP Explorers

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

Ervaar het spectaculaire The Lion King: Rhythms of the Pride Lands, een originele musical die het tijdloze verhaal van The Lion King tot leven brengt aan de hand van zang, dans en indrukwekkende acrobatiek.

Disney Stars on Parade is een kleurrijke en betoverende optocht vol geliefde Disney-personages en grootse praalwagens, die bezoekers meeneemt op reis door tal van Disney-verhalen.

Ervaar nog tot 30 september de magie van Disney Electrical Sky Parade, een kleurrijk luchtspektakel boven het Kasteel van Doornroosje!


Aan het einde van de dag verzamelen jong en oud voor het Kasteel van Doornroosje voor Disney Illuminations. Deze geliefde avondshow verlicht de lucht met schitterende kleuren en projecteert iconische Disney-momenten op het kasteel, waardoor bezoekers worden ondergedompeld in een betoverend verhaal.

Walt Disney Studios Park

Beleef de magie van Mickey and the Magician, de wervelende show voor het hele gezin waarin Mickey Mouse zijn toverkunsten vertoont en klassieke Disney-verhalen tot leven brengt.

Begeef je op een overweldigende reis door de werelden van Toy Story, Coco, Up, Monsters, Inc. en Finding Nemo, en ontdek, ondersteund door een live orkest, de kracht van ware vriendschap.

Beleef de magie van Disney Junior Dream Factory, waar de jongsten van het gezin een betoverende reis maken met hun favoriete Disney Junior-vrienden.

Tijdens Frozen: A Musical Invitation ga je samen met je favoriete Frozen-personages op weg doorheen Arendelle in een muzikaal avontuur.

Stitch Live! is een interactieve, humoristische voorstelling waarbij je kan praten en lachen met het ondeugende blauwe vriendje van Lilo.

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL