fbpx

Disney Symphony of Colours

Ervaar kleurrijke versieringen op Main Street, U.S.A., een nieuwe show met Disney Figuren en een betoverende drone-show tijdens Disney Symphony of Colours.

Over Disney Symphony of Colours

Main Street, U.S.A. zal voorzien worden van schitterende nieuwe versieringen. Disney Electrical Sky Parade, een nachtelijke drone-parade, brengt een eerbetoon aan de Main Street Electrical Parade aan de hand van 500 verlichte drones als praalwagens voor geliefde Disney-figuren.

De levendige dagshow A Million Splashes of Colour neemt gasten mee op een reis door de rijke verhalen van Disney Animation en Pixar, met kleurrijke praalwagens die de creatieve storytelling belichamen. Blooming in Colours: a journey into fairy worlds! Zorgt verder voor nieuwe versieringen op Main Street, U.S.A., geïnspireerd door art nouveau en verfraaid met Pixie Dust door Tinkerbell en Periwinkle. Ambachtelijk vervaardigd door Franse artisans, beloven deze decoraties een kleurrijke en unieke ervaring te worden voor bezoekers van alle leeftijden.

Disney Symphony of Colours - © Disney
Disney Symphony of Colours - © Disney

Disney Electrical Sky Parade​

Tijdens Disney Symphony of Colours kunnen gasten genieten van de betoverende Disney Electrical Sky Parade. Deze nachtelijke drone-parade boven het kasteel van Doornroosje combineert drones, video-projecties, lichten en fonteinen, als eerbetoon aan de Main Street Electrical Parade uit de jaren ’90. Tot 500 drones vormen verlichte praalwagens van iconische Disney-figuren, waaronder Mickey Mouse en Assepoesters koets.

Disney Electrical Sky Parade - © DLP Explorers
A Million Splashes of Colour - © DLP Explorers

A Million Splashes of Colour

Vanaf 10 februari 2024 komt het park met de levendige, muzikale ervaring genaamd A Million Splashes of Colour. Deze energieke dagshow neemt bezoekers mee op een reis door de tijd om de verhalen van Disney Animation en Pixar te ontdekken, van tijdloze klassiekers tot de nieuwste hits. Kleurrijke praalwagens, geïnspireerd door kunst, muziek en schrijven, vatten de kern van Disney Animation en Pixar’s storytelling samen, elk met een unieke visuele identiteit en doordrenkt met Disney-details.

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL