fbpx

Disney Halloween Festival

Stap binnen in de betoverende atmosfeer van het Disney Halloween Festival, wanneer de parken transformeren in een spektakel van pompoenen, spookachtige versieringen en betoverende shows. Dit jaarlijkse evenement brengt een boeiende mix van Disney-schurken, kleurrijke parades en culinaire hoogstandjes die speciaal zijn ontworpen voor de Halloween-periode. Beleef de unieke samensmelting van fantasie en griezelige charme terwijl je deelneemt aan dit memorabele festijn in de feeërieke setting van Disneyland Parijs.

Over Disney Halloween Festival

Het Disney Halloween Festival is een jaarlijks terugkerend evenement dat de parken omtovert in het rijk van Disney-schurken. Tijdens dit opwindende festival, dat plaatsvindt gedurende een beperkte periode, kunnen bezoekers genieten van een unieke combinatie van spookachtige sferen, kleurrijke versieringen en speciale entertainmentoptredens.

Een opvallend kenmerk van het festival is de indrukwekkende decoratie die de parken overneemt. Gigantische pompoenen, griezelige spoken en andere iconische Halloween-symbolen sieren de straten en pleinen, waardoor een onmiskenbare sfeer van spanning en mysterie ontstaat. Zelfs de beroemde Disney-personages worden gehuld in feestelijke Halloween-kostuums, wat zorgt voor leuke en onverwachte ontmoetingen.

Een hoogtepunt van het Disney Halloween Festival zijn de betoverende shows en parades die speciaal zijn ontworpen voor de gelegenheid. Kleurrijke praalwagens, dansers in indrukwekkende kostuums en de aanwezigheid van geliefde Disney-schurken zorgen voor een indrukwekkende en feestelijke ervaring. De parken komen tot leven met muziek, dans en entertainment die perfect passen bij het thema van het festival.

Naast het verbluffende entertainment en de visuele pracht van het Disney Halloween Festival, kunnen bezoekers ook genieten van een scala aan culinaire hoogstandjes. Speciale Halloween-lekkernijen, van kleurrijke snoepjes tot thematische maaltijden, zijn beschikbaar in verschillende restaurants en kraampjes, waardoor gasten hun smaakpapillen kunnen verwennen met seizoensgebonden lekkers.

Het Disney Halloween Festival biedt een plezierige ervaring voor gasten van alle leeftijden. Het evenement brengt een unieke mix van de kenmerkende Disney-magie en de opwinding van Halloween, wat resulteert in een onvergetelijk feest dat de betoverende sfeer van Disneyland Parijs naar nieuwe hoogten tilt. Het is een viering waarbij de grens tussen fantasie en realiteit vervaagt, waardoor bezoekers de gelegenheid krijgen om Halloween op een heel bijzondere manier te ervaren.

Disney Halloween Festival - © Disney
Disney Halloween Festival - © Disney
Disney Halloween Festival - © Disney

Mickey's Halloween Celebration

Mickey’s Halloween Celebration is een parade in het Disneyland Park, waarin Mickey Mouse en zijn vrienden schitteren in griezelige kostuums en feestelijke Halloween-outfits. De kleurrijke praalwagens en de opzwepende muziek zorgen voor een feestelijke sfeer, terwijl Disney-fans van alle leeftijden genieten van deze speciale Halloweenstoet.

Disney Halloween Festival - © Disney
© Disney

A Nightfall with Disney Villains

A Nightfall with Disney Villains is een intrigerende avondshow in Disneyland Park waarin Disney’s schurken het voortoneel betreden met projecties, fonteinen en betoverende muziek. Vóór de magische afsluiting met Disney Dreams nemen deze iconische slechteriken tijdelijk het kasteel van Doornroosje over, waardoor gasten een speciaal en onvergetelijk moment beleven.

Ontmoetingen

Ontmoet Disney-schurken zoals Maleficent, Kapitein Haak, de Hartenkoningin, Jafar en anderen. Wees voorbereid op ondeugende streken en onverwachte interacties.

Disney Halloween Festival - © Disney

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL