fbpx

Seizoenen

Ervaar diverse seizoenen, van Kerst en Halloween tot het recente Disney Symphony of Colours, in Disneyland Parijs, elk met unieke shows en decoraties.

Disney Symphony of Colours - © Disney

Disney Symphony of Colours

In 2024 biedt Disney Symphony of Colours gloednieuw entertainment in het Disneyland Park met twee nieuwe shows. Beleef overdag A Million Splashes of Colour bij het kasteel en geniet ‘s avonds van de Disney Electrical Sky Parade met 500 drones en projecties.

Duik in de griezelige festiviteiten van het Disney Halloween Festival, waar spookachtige sferen, kleurrijke versieringen en ontmoetingen met Disney-schurken een unieke mix van Halloween-spanning en Disney-magie bieden.

Tijdens het kerstseizoen nemen feestelijke kerstshows en ontmoetingen met Disney Figuren in feestkleding Disneyland Parijs over voor een unieke winterse ervaring. Sprankelende decoraties en een warme sfeer in een Disneyland zoals je het nog nooit zag!

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL