fbpx

Parken

Ontdek de magische wereld van Disneyland Parijs, waar dromen werkelijkheid worden en avontuurlijke verhalen tot leven komen. Dit betoverende resort geeft bezoekers van alle leeftijden de kans om opnieuw even kind te zijn en zich mee te laten slepen door unieke shows, prachtige parades en opwindende attracties. Mag het even wat rustiger zijn? Sla dan een babbeltje met je favoriete Figuren of ga langs in een van de vele winkels en restaurants.

Disneyland Parijs bestaat uit 2 themaparken, het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park. Verder kan je er ook terecht in het uitgaansgebied Disney Village en 7 Disney Hotels.

© DLP Explorers

Disneyland Park

Het Disneyland Park dompelt gasten onder in betoverende avonturen en tijdloze verhalen via vijf themalanden, attracties en magische ontmoetingen.

In het Walt Disney Studios Park stap je binnen in de wereld van de Disney-, Pixar- en Marvel-films en beleef je spannende avonturen aan de zijde van je favoriete Figuren.

Disney Village is het bruisende centrum tussen de parken en hotels met diverse restaurants, bars,  boetieks, entertainment en een levendige sfeer tot ‘s avonds laat.

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL