fbpx

Over Ons

Welkom bij DLP Explorers, dé ultieme bestemming voor liefhebbers van Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars! Bij DLP Explorers blijf je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws en ontdek je boeiende verhalen uit de magische werelden van The Walt Disney Company.

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: wij streven ernaar om jou te voorzien van het meest actuele en boeiende nieuws over Disney. Of het nu gaat om een nieuwe filmrelease of verrassende onthullingen uit de parken, bij DLP Explorers ben je altijd als eerste op de hoogte.

Maar we bieden meer dan alleen nieuws. DLP Explorers is ook jouw gids en inspiratiebron. Wij willen onze bezoekers en volgers niet alleen informeren, maar ook enthousiasmeren. Van het plannen van een betoverend bezoek aan Disneyland Parijs tot de uitgebreidste informatie over de nieuwste titels op Disney+ of in de bioscoop, wij delen onze passie en kennis graag met jou.

Achter DLP Explorers staan Dean en Lander, twee gepassioneerde Disney-liefhebbers die hun enthousiasme willen delen met de wereld. Wat ooit begon als een persoonlijke interesse om altijd als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws, groeide al snel uit tot een verlangen om anderen te inspireren en te betrekken bij de betoverende wereld van Disney. Op 1 februari 2024 werd DLP Explorers gelanceerd als resultaat van deze passie en toewijding.

Of je nu een doorgewinterde fan bent of nieuwsgierig bent naar wat de magie van Disney te bieden heeft, bij DLP Explorers ben je aan het juiste adres. Ontdek, beleef en deel de magie met ons terwijl we samen de grenzen van verwondering en plezier verkennen.

Welkom bij de DLP Explorers-familie!

Ons team

Dean

Dean, oprichter van DLP Explorers, koestert een liefde voor Disney, media en fotografie. Zijn camera vangt de meest magische parkmomenten, waarmee hij onze content voedt.

Lander

Met een passie voor Disneyland Parijs is Lander vaak in de parken te vinden. Hij deelt graag zijn uitgebreide kennis en koestert favorieten zoals The Jungle Book Jive en Dream… and Shine Brighter!

Neem contact met ons op

© DLP Explorers

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL