fbpx

Ontmoet de Disney Figuren

Ervaar betoverende ontmoetingen met Disney Figuren in Disneyland Parijs, en vereeuwig jullie kostbare moment met handtekeningen en foto’s.

In Disneyland Parijs hebben bezoekers de mogelijkheid om onvergetelijke ontmoetingen te hebben met hun favoriete Disney Figuren. Verspreid over beide parken biedt het resort speciale locaties waar gasten persoonlijk contact kunnen maken met bekende en geliefde personages.

De ontmoetingen worden zorgvuldig gepland en aangekondigd op het tijdschema van het park. Tijdens deze meet-and-greets kunnen bezoekers handtekeningen verzamelen, foto’s maken en kostbare momenten delen met iconische personages, variërend van prinsessen en helden tot de ondeugende schavuit Stitch en vele anderen.

Het is raadzaam om het schema van de dag te raadplegen om te weten wanneer en waar specifieke Figuren beschikbaar zullen zijn voor ontmoetingen. Houd er rekening mee dat de wachttijd per ontmoeting kan verschillen, dus vroeg arriveren wordt aangeraden om teleurstelling te voorkomen.

Voor een extra bijzondere ervaring biedt Disneyland Parijs ook ontmoetingen tijdens speciale evenementen, zoals Pop-Up Surprises, exclusief voor houders van de Disneyland Pass. Dit biedt gasten de unieke kans om hun favoriete Figuren persoonlijk te ontmoeten op exclusieve locaties.

© DLP Explorers

Pop-Up Surprises

Ontdek zeldzame Disney Figuren tijdens Pop-Up Surprises in Disneyland Park. Deze evenementen zijn exclusief voor jaarkaarthouders die zich vooraf registreren.

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL