fbpx

Magical Pride

Beleef de kracht van diversiteit tijdens Magical Pride in het Walt Disney Studios Park, een jaarlijks evenement vol speciale optredens, kleurrijke optochten en feestelijke activiteiten.

Over Magical Pride

Ieder jaar verwelkomt Walt Disney Studios Park bezoekers voor Magical Pride, een inclusief evenement dat diversiteit en gemeenschap viert. Dit feest biedt de unieke kans om de kracht van inclusiviteit te ervaren te midden van het geliefde park.

Tijdens de pride kunnen gasten genieten van speciale optredens en feestelijke activiteiten en deelnemen aan kleurrijke optochten. Het evenement benadrukt de diversiteit van Disney-fans en biedt de gelegenheid voor mensen van alle achtergronden om samen te komen en te vieren.

Deze pride is niet alleen een viering binnen de grenzen van het park; het vertegenwoordigt ook Disney’s inzet voor inclusiviteit en het vieren van diversiteit in al zijn vormen. Het evenement creëert een warme en gastvrije omgeving waar iedereen, ongeacht achtergrond of identiteit, zich welkom en gevierd voelt. Bezoekers kunnen deelnemen aan deze magische pride als een kans om plezier te hebben, vriendschappen te vieren en bij te dragen aan de inclusieve geest van Disneyland Parijs.

Magical Pride - © Disney
© Disney

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL