fbpx

Shows & Parades

Geniet van verbluffende shows en parades in het Disneyland Park. Van het kleurrijke Stars on Parade tot het adembenemende Disney Illuminations en het meeslepende The Lion King: Rhythms of the Pride Lands, deze spectaculaire optredens brengen geliefde verhalen tot leven op een manier die je nooit zal vergeten. Beleef de magie van Disney als nooit tevoren met deze ervaringen die de harten van jong en oud dagelijks veroveren.

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands

Ervaar het spectaculaire The Lion King: Rhythms of the Pride Lands, een originele musical die het tijdloze verhaal van The Lion King tot leven brengt aan de hand van zang, dans en indrukwekkende acrobatiek.

The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show - © DLP Explorers

Wuif naar je favoriete personages tijdens de kleurrijke optocht Disney Stars on Parade, die bezoekers meeneemt op een reis door de wereld van Disney-verhalen.

Ervaar nog tot 30 september de magie van Disney Electrical Sky Parade, een kleurrijk luchtspektakel boven het Kasteel van Doornroosje!

Disney Illuminations is een adembenemende vuurwerkshow die de lucht verlicht met schitterende kleuren en iconische Disney-momenten projecteert op het kasteel van Doornroosje, waardoor bezoekers worden ondergedompeld in een betoverend verhaal.

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL