fbpx

Disneyland Park

“Here you leave today and enter a worlds of history, discovery and ageless fantasy”

Stap binnen in het Disneyland Park en ontdek de magie van Disney: laat je betoveren door het prachtige kasteel van Doornroosje op het einde van Main Street, U.S.A., verken de verlaten mijnen van Big Thunder Mountain, trek samen met Jack Sparrow op avontuur in Pirates of the Caribbean, ga op reis naar een galaxy far, far away in Star Wars Hyperspace Mountain en kom je favoriete Disney-figuren tegen in Fantasyland.

Over Disneyland Park

 Het Disneyland Park ging samen met de rest van het resort open op 12 april 1992. Het park bestaat uit vijf betoverende themagebieden: Main Street, U.S.A., Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland.

Met zijn meeslepende themagebieden, magische ontmoetingen, stralende praalwagens in de parade, Broadway-waardige shows en een adembenemende avondshow biedt het Disneyland Park voor ieder wat wils.

Ontdek de voordelige aanbiedingen en koop je ticket naar de betoverende wereld van Disneyland Parijs!

Met een Disneyland Pass krijg je het hele jaar door toegang tot de Disney-parken en geniet je bovendien van tal van voordelen tijdens je bezoek!

Wanneer je blijft slapen in een Disney-hotel stopt de magie nooit, zelfs niet wanneer de sterren aan de hemel verschijnen.

Themalanden

Doorheen het Disneyland Park vind je 5 landen, elk met hun eigen thema en attracties. Van de nostalgische charme van Main Street, U.S.A. tot de ruige wildernis van Frontierland, en van de exotische reizen van Adventureland tot de betoverende sprookjes van Fantasyland en de futuristische innovaties van Discoveryland: elk themagebied neemt je mee op een onvergetelijke reis vol magie en plezier.

© DLP Explorers
© Disney
© Disney

Attracties

Het Disneyland Park heeft attracties voor dromers van alle leeftijden. Van verschillende rustige attracties voor de kleinsten, over darkrides voor de hele familie tot ruige achtbanen voor de durfals: alle attracties zijn volledig geïntegreerd in de verschillende themalanden en werden voorzien van toepasselijke Disney-verhalen.

© Disney
© Disney
© DLP Explorers

Shows & Parades

Geniet van de verbluffende shows en parades in het Disneyland Park. Ga op reis naar Pride Rock in The Lion King: Rhythms of the Pride Lands, laat je betoveren door de Disney-verhalen in de dagelijkse parade Disney Stars on Parade en sluit je dag af op Central Plaza, waar de adembenemende avondshow Disney Dreams de hemel verlicht boven het iconische kasteel.

Naast de dagelijkse shows zijn er doorheen het jaar nog verschillende seizoenen met hun eigen extra shows en parades voor nog meer betovering en magie.

Disney Stars on Parade - © DLP Explorers
© DLP Explorers
The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show - © DLP Explorers

Restaurants

Betreed een culinaire wereld vol smaken en verrassingen in het Disneyland Park. Van magische maaltijden met de Disney-figuren tot snelle hapjes voor onderweg, ontdek de gastronomische wonderen die je smaakpapillen prikkelen en je zintuigen verleiden in het hart van de magie.

© DLP Explorers
© DLP Explorers
© DLP Explorers

Ontdek ook

Zet je magische dag verder in het nabijgelegen Walt Disney Studios Park en Disney Village.

In het Walt Disney Studios Park stap je binnen in de wereld van de Disney-, Pixar- en Marvel-films en beleef je spannende avonturen aan de zijde van je favoriete figuren.

Disney Village is het levendige centrum tussen de parken en hotels met diverse restaurants, bars en boetieks, ongeëvenaard entertainment en een levendige sfeer tot ‘s avonds laat.

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL