fbpx

Bereikbaarheid

Reis eenvoudig naar Disneyland Parijs. Of je nu per auto arriveert, de snelle RER-trein neemt, de Eurostar of TGV verkiest, of kiest voor het gemak van de Magical Shuttle vanaf de luchthaven, de bereikbaarheid is optimaal. Geniet van een zorgeloze reis en laat het avontuur beginnen zodra je aankomt!

© DLP Explorers

Trein

Trein

© Eurostar

Disney Express Bagageservice

Optimaal genieten van je Disney-avontuur met de Disney Express Bagageservice! Ontvang je incheckpapieren en toegangstickets, terwijl Disney je bagage rechtstreeks naar je hotel brengt. Bespaar tijd en reis zonder bagagezorgen met Disney Express!

© Disney

Auto

Disneyland Parijs is strategisch gelegen nabij grote internationale autosnelwegen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met de auto.

Voor bezoekers uit België wordt de A4 autosnelweg aanbevolen. Vanuit Antwerpen volg je de borden naar Gent en Lille en ga je vervolgens via de A1 richting Parijs. Vanuit het oosten van België volg je de ring rond Brussel en daarna de E19 richting Bergen. Afslag 5 richting Marne-la-Vallée brengt je naar Disneyland Parijs.

Onderweg zijn er duidelijke borden die de weg wijzen. Belangrijke afslagen zijn onder andere afrit 14 voor Disneyland Parijs en diverse andere afritten voor specifieke hotels en partnerhotels. Gasten van Disney Hotels kunnen gratis parkeren bij hun hotel en het parkeerterrein nabij de Disney Parken op vertoon van hun MagicPass. Dit voorrecht geldt ook voor gasten van partnerhotels, mits geboekt via Disneyland Parijs. Bij de ingang van de parkeerplaats dient men de MagicPass, het parkeerticket of de hotelkaart te tonen voor toegang.

Adres voor navigatie

Boulevard de Parc, 77700 Serris / Coupvray, Frankrijk.

Disneyland Hotel - © Disney

Magical Shuttleservice

Reis comfortabel vanaf de luchthavens Paris-Orly of Paris-Charles De Gaulle naar Disneyland Parijs met de bus. Deze handige shuttlebus service biedt een stressvrij alternatief voor gasten die niet met de auto reizen. Door vooraf te reserveren, kunnen reizigers genieten van betrouwbaar vervoer naar het magische resort, waarbij ze de drukte en het gedoe van het openbaar vervoer vermijden.

De Magical Shuttlebus stelt het comfort van de passagiers voorop, met regelmatige dienstregelingen en professionele chauffeurs die zorgen voor een veilige en aangename reiservaring. Met een eenvoudige reservering kunnen gasten ontspannen en uitkijken naar hun bezoek aan Disneyland Parijs, wetende dat hun reis vanaf de luchthaven soepel en efficiënt zal verlopen.

Mis geen enkele magische aanbieding! ✨

Schrijf je in voor onze exclusieve Disneyland Parijs nieuwsbrief en ontvang als eerste de beste aanbiedingen, tips en updates voor jouw droomverblijf!

Blijf met DLP Explorers dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit Disneyland Parijs, Disney, Marvel, Pixar en Star Wars.

DLP Explorers is geen merk van en niet verbonden aan Disney®.
Sommige onderdelen zijn © Disney, © Disney • Pixar, © & ™ Lucasfilm Ltd, © MARVEL.

nl_NL